середа, 25 лютого 2009 16:31

Володимиру Горянському тесть подарував золотий перстень
5

Святкування 50-річного ювілею Володимирові Горянському організувала його дружина Лариса. Актор називає її ”Міс Кохавинка” — жінка працює у торговому домі ”Кохавинський папір”
Фото: фото: Андрій Єловіков
Співаки Віктор Павлік (зліва направо), Наталя Валевська з чоловіком Володимиром, Олександр Воєвуцький та актор Борис Барський п'ють за здоров’я іменинника актора Володимира Горянського
Актори Валерій Чигляєв та Ірма Вітовська танцюють під спів ювіляра
Режисер Максим Паперник подарував пляшку горілки з етикеткою ”Старий друже” та портретом Володимира Горянського
Актриса Тамара Яценко принесла Володимирові Горянському букет

— Чувствую себя как в день свадьбы! — захоплено каже актор Володимир Горянський. У вівторок у столичному клубі "Фаберже" він відзначив 50-річчя.

За годину до початку заходу на сцені налаштовує інструменти гурт "Кобза". Ювіляр походжає залою, щось мугикає собі під ніс.

— Давайте выпьем шампанского! — пропонує 40-річній Світлані Зоріній, яка очолює управління культури мерії. Стиха додає, що через кризу не планував святкувати, але наполягла дружина Лариса. Зоріна вручає Горянському Орден пошани від столичного мера та годинника.

— У мене чотири годинники від різних мерів, але такого ще не було, — розглядає подарунок актор. На очі йому набігають сльози. Горянський розповідає, що першим його привітав екс-телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний: рівно опівночі надіслав смс-повідомлення. На правій руці іменинника виблискує масивний золотий перстень. Це подарунок тестя, 59-річного Михайла Титикала.

— Донька вибирала, бо ж я не знаю смаку Володі, — Михайло Федорович відпиває коньяку з чарки. — Коли Лариса сказала, що збирається заміж за актора, я був проти. Відчував, що в нього на першому місці робота. Так і є — Володя сім"ї не належить. Машенька за ним постійно скучає, — каже про п"ятирічну доньку Горянського.

39-річний режисер Максим Паперник з"являється в залі з пляшкою горілки. На етикетці — обличчя ювіляра з підписом "Старий друже". Горянський притуляє подарунок до щоки. Обіцяє Максимові розпити горілку разом. Їм здалека махає рукою актриса Ірма Вітовська, 34 роки.

— Володя так любит шутить, — хитає головою. — Якось на виставі у Вінниці налив мені у пляшку коньяку замість чаю. Моя героїня багато пила, глушила горе коньяком. Як відкрила кришку, як понюхала! — округлює очі. — Наприкінці вистави мене розвезло так, що зі сцени не хотіла йти.

До ювіляра повільно підходить 70-річний дизайнер Михайло Воронін із дружиною Інною. Вручає букет квітів та іменного годинника із маркою Voronin. Дизайнер хвалиться, що від початку року їх випускає швейцарська компанія Burett.

— Таких годинників тільки 99, купити їх не можна, — каже російською Воронін. — Перший подарували Леоніду Кравчуку, другий — Бараку Обамі. У Горянського — номер шість.

Чоловік співачки Таїсії Повалій 47-річний продюсер Ігор Ліхута в теплому залі не скидає зимової куртки. Пояснює, що заскочив ненадовго — тільки привітати.

— Ты в наш дом вошел с фильмом "Буржуй"! — оголошує урочисто. Горянський трохи ніяковіє.

— А где Таечка? — цікавиться в Ліхути.

— Дома, после перелета отдыхает, — стенає плечима Ігор. — Тільки-но повернулися з Мальдивських островів. Цілий день температура повітря плюс 30! Але не жарко, бо там постійний бриз. За тиждень жодного разу кондиціонер не ввімкнули.

Співак Віктор Павлік, 42 роки, біля гардеробу довго розгортає пакет із подарунком.

— Казав же, не треба запечатувать! — докоряє дружині Ларисі, яка стоїть поруч. Дістає з пакунка ікону Ісуса Христа. — Два місяці тому мені її зробив майстер із Трускавця. Це ручна робота. Зразу вирішив, що подарую хорошій людині. Коли Володя запросив на день народження, подарунка вже не шукав.

О восьмій годині в залі з"являється актриса 42-річна Ольга Сумська з чоловіком, актором Віталієм Борисюком, 45 років. У залі перешіптуються, що саме через Сумську затримали початок вечірки. На сцені Ольга вручає Горянському пальто і сорочку від дизайнера Едуарда Насирова. Ювіляр бере  мікрофон та співає караоке пісню "Огни вокзалов". На екранах транслюють уривки з фільмів і вистав за участю актора. Близько десятої гості починають роз"їжджатися.

Зараз ви читаєте новину «Володимиру Горянському тесть подарував золотий перстень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути