пʼятниця, 19 січня 2007 14:20

Максим Галкін побудував замок за $10 мільйонів (ФОТО)

Автор: http://spb.kp.ru
 

Популярний російський артист Максим Галкін побудував собі замок у селі під назвою Грязь. Шестиповерховий будинок зведений з червоної цегли, а зовні оброблений мармуром. Дах палацу і башту по периметру прикрашають литі мідні огорожі. Площа особняка - 3000 квадратних метрів, а його вартість, за приблизними підрахунками, складає близько $10 мільйонів.

Зараз в новому будинку зірки йдуть внутрішні обробні роботи, завозяться меблі, облаштовується прилегла територія. Галкіну вдається відповідати статусу найбільш високооплачуваного естрадного артиста. За даними журналу Forbes, його річний дохід складає більше $3 мільйонів.

Будівельники розповіли, що в будинку гумориста декілька спалень і залів для прийому гостей, спортзал, басейн, сауна, кінозал, кабінет, бібліотека і більярдна. Для переміщення з поверху на поверх в будинку поставлений ліфт. У планах - розкішний зимовий сад.

Зовні на фасаді буде встановлений величезний круглий циферблат з годинником. На території вже викопаний і викладений плиткою басейн. Ще в найближчих планах господаря - споруда власного критого дельфінарію.

Проте сільські чиновники Галкіним не задоволені. Гуморист не заплатив податок з купівлі землі. Ще і робочі, які будували маєток, скаржилися, що він їм платив набагато менше, ніж інші господарі, а гроші часто затримував, повідомляє Комсомольская Правда.

Зараз ви читаєте новину «Максим Галкін побудував замок за $10 мільйонів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути