вівторок, 03 лютого 2009 09:19

Під час відпустки Алібі хотіли заарештувати за борг в $3000 (ФОТО)
5

Подорож на острів Самуї (Таїланд) на початку 2009го року виявилося для групи Алібі наповненим враженнями, емоціями і пригодами!

Дівчата поселилися в одному з готелів центрального і популярного району Сhewing Buri, де туристичне і місцеве життя острів"ян кипить 24 години на добу.

Насамперед після утомливого перельоту дівчата відправилися на найближчий фруктовий базар, накупивши величезну кількість всіляких екзотичних фруктів і потім влаштували "вітамінний" пікнік на березі океану разом зі своїми друзями з Пітера і Москви, які приїхали на Самуї трохи раніше, очікуючи своїх київських подруг.

Яскраві враження залишили екскурсії, де Алібі покотилися на слонах, насолодилися відмінним шоу тигрів, мавп, змій та адреналіновим шоу з крокодилами. Вдалося навіть потискати в своїх обіймах маленьких тигренят і леопардів. Вразила подорож в кам"яний сад, численні скульптури якого створював буддійський чернець впродовж всього свого відлюдницького життя в горах. За словами Ганни і Аліни - подібного відчуття заспокоєння і внутрішньої гармонії вони не переживали більше ніде, повідомляє E-motion.

Також дівчата не відмовилися від "не-туристичної" екстремальної поїздки у відкритому джипі в загублений в горах ресторанчик з фантастичним видом з висоти пташиного польоту. По небезпечному і нерівному серпантину в джунглях місцевий Шумахер віз українську делегацію на найвищу точку гори в місце під назвою WoodLand (лісова земля). Після декількох годин трясіння і відважних поворотів всі благополучно спробували справжнісіньку, не адаптовану для туристів тайську кухню. Гострота блюд та їхня екзотика перевершили всі очікування. Зате такі враження не забуваються ніколи.

Потім, відпочивши з дороги, Ганна і Аліна орендували скутер. "Я не перевірила машину заздалегідь, - розповіла дівчина про свої пригоди "Сегодня". Поплавала на ньому і спробувала повернути назад. Приймальники, сказавши, що я його розбила, вказали мені на тріщини позаду, на крилі скутера. Доводити, що ніде не ударялася, і віддаю машину в тому ж стані, якому й взяла, виявилося марним".

З сестер вимагали 3000 доларів компенсації з тим, що, якщо вони не заплатять, їх заарештують. Такої суми у туристок вже не залишилося. Судове слухання у їхній справі призначили наступного дня, але воно не відбулося: Аліна пригадала, що фотографувала сестру на скутері до її катання. А оскільки на фото ясно видно тріщини, власникам довелося вибачитися. І 27 січня сестри Завальські повернулися до України.
Зараз ви читаєте новину «Під час відпустки Алібі хотіли заарештувати за борг в $3000 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі