четвер, 18 січня 2018 14:56

Володимир Остапчук розповів, як вплинув на нього проект "Інспектор. Міста"
5

Вчора в бізнес-терміналі аеропорту "Київ" відбулася презентація проекту "Інспектор. Міста" на "1+1", під час якої ведучий другого сезону Володимир Остапчук заявив дату старту. Прем'єра проекту відбудеться у вівторок, 23 січня, о 22.00.

Відповідаючи на численні запитання журналістів, Володимир Остапчук зізнався, як змінилося його життя після того, як він став інспектором:

"Тепер в будь-якому супремаркеті я 15 хвилин ходжу навколо молочного відділу. Іноді закриваю очі на якісь речі, тому що я не на роботі. Подумки борюся з собою: "Я зараз піду і скажу їй, що вона не в рукавичках. - Ні, просто йди за хлібом". Крім того, я став трохи жорсткішим у випадках, коли потрібно довести свою точку зору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч прокоментувала свою участь у "Голосі країни"

Головний продюсер розважальних програм каналу Ольга Слісаренко розповіла, що разом з новим ведучим у проекта змінився характер:

Автор: Прес-служба
  Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

"Люди більше відкриваються, коли до них йде інспектор з гумором. Вони бачать, що ведучий і команда життєрадісні, тому менше ховаються і швидше йдуть на контакт. Крім того, для нас було важливим, щоб ведучий розділяв європейські цінності. Володимир Остапчук сортує сміття, платить податки і за парковку, він є прикладом свідомого українця".

Ведучий проінспектує шість міст України за 48 годин кожен: Миколаїв, Ужгород, Ірпінь, Тернопіль, Чернігів і Долину в Івано-Франківській області. Його перевірці передувала тривала робота таємних агентів і команди. До другого сезону проекту увійдуть інспекції міст з нерозкритим потенціалом.

"Обираючи міста для інспекцій, ми намагалися максимально охопити всю географію України і весело і цікаво розповісти історію міст. Наші таємні агенти і команда перевірили багато міст і дізналися стільки цікавих історій, що ми вже можемо створити власну альтернативну карту України. До сезону потрапили інспекції міст, у яких є всі шанси стати знаковими місцями", - додала Ольга Слісаренко.

Володимир Остапчук розповів, що особливістю нового сезону стане додатковий критерій оцінки міст. Крім медицини, освіти, безпеки, еліти і харчування, ведучий перевірить сферу послуг, в якій значну роль зіграє дружелюбність жителів і комфортність міст для туристів.

"Крім того, тепер ми даємо людям другий шанс. Приїжджаємо з перевіркою через місяць і, якщо недоліки в роботі були виправлені, вручаємо іншу табличку. Для наших героїв табличка - це авторитетність, визнання, але і для нас велика відповідальність. Також ми даємо завдання мерам", - сказав Володимир.

Під час презентації креативний продюсер студії "Пілот" Наталя Сукач поділилася особливостями виробничого процесу проекту:

"Під час зйомок було багато непередбачуваних випадків. Ніхто не міг і подумати, що перевірка загальноосвітньої школи закінчиться викликом поліції, а інспекція м'ясокомбінату - переслідуванням і погонею. Наш проект можна назвати детективною історією. Ми часто бралися за гучні випадки в містах, де мала місце несправедливість, яку вже ніхто, крім нашої програми, не міг виправити. Люди зверталися до нас, як до останньої інстанції, яка може "докопатися" до правди. І часто результат таких розслідувань був дуже несподіваним".

Крім того, як зізнався ведучий Володимир Остапчук, в проекті було безліч зворушливих історій, коли навіть він не міг стримати сліз. Одну з них - інспекцію ужгородського інтернату для глухонімих дітей - телеглядачі побачать вже в першому випуску проекту "Інспектор. Міста" 23 січня о 22.00 на "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Остапчук розповів, як вплинув на нього проект "Інспектор. Міста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі