четвер, 05 квітня 2018 12:00

Вірастюк буде худнути у шоу "Зважені та щасливі"

Багаторазовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк візьме участь у восьмому сезоні шоу "Зважені та щасливі".

Під чиїм керівництвом і з ким у парі буде худнути володар титулу "Найсильніша людина світу" поки невідомо, кажуть у прес-службі СТБ.

Автор: Прес-служба СТБ
  Василь Вірастюк вирішив худнути разом з парами нового сезону шоу “Зважені та щасливі”
Василь Вірастюк вирішив худнути разом з парами нового сезону шоу “Зважені та щасливі”

"Самому тренуватися складно, - говорить Вірастюк. - А на проекті "Зважені та щасливі" є можливість худнути в компанії. Це завжди веселіше й ефективніше, коли хтось підбадьорює, підстьобує. Я не ставлю собі за мету досягти якоїсь певної цифри. Просто хочу скинути вагу, щоб мені було комфортно сидіти, стояти, щоб було добре самопочуття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік схуд на 141 кг після того, як оконфузився в літаку

"Нам сподобався досвід минулого сезону - коли нарівні з учасниками худне відома в Україні персона. І ми раді, що Василь відгукнувся на нашу пропозицію взяти участь у проекті. У Василя особливий тип статури, багато м'язів. Але статус найсильнішої людини у світі не скасовує того, що у володаря титулу можуть бути проблеми з вагою або здоров'ям", - сказав директор ТО, яке виробляє "Зважені та щасливі", Євген Тунік.

Автор: Arnold Strongman Classic
  Василь Вірастюк — володар титулу "Найсильніша людина світу" і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві
Василь Вірастюк — володар титулу "Найсильніша людина світу" і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві

Зйомки реаліті про схуднення стартують у квітні та триватимуть до середини літа. Прем'єра нового сезону шоу традиційно відбудеться восени 2018 року.

Акторка Маша Єфросініна та силач Василь Вірастюк зіграють у художньому повнометражному фільмі "Груднева казка або Пригоди Святого Миколая" режисера Семена Горова.

Зараз ви читаєте новину «Вірастюк буде худнути у шоу "Зважені та щасливі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі