середа, 29 листопада 2017 15:09

У Вінниці з аншлагом стартував перший всеукраїнський тур гурту "Дилайс"
8

Фото: Прес-служба

Український гурт "Дилайс" розпочав свій тур по країні "Только ты и я". Першим містом стала Вінниця. Всі квитки були продані в рекордно короткі терміни.

Режисером-постановником шоу виступив популярний хореограф Андрій Цар, відомий своїми роботами з зірками українського шоу-бізнесу, серед яких Loboda, Джамала і Наталя Могилевська.

Три місяці щоденних репетицій і студійної роботи пішло у гурту "Дилайс" на підготовку до концертного туру. Перед виступом фани учасниці гурту Наталі Клім вишикувалися в довгі черги перед Будинком офіцерів, в якому проходив виступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Gorillaz вперше виступить в Україні

Концертна програма туру "Только ты и я" - це пісні різних періодів творчості "Дилайс". Шанувальники почули, як хіти з першого альбому - "Белые розы", "Горячее лето", "Дай мне любви", але в уже новому аранжуванні, так і абсолютно нові композиції.

Автор: Прес-служба
 

Після шоу на прохання залу група вийшли на біс, а також роздавала автографи і фотографувалася з фанами.

30 листопада з концертами в рамках туру "Только ты и я" група "Дилайс" відвідає Чернігів, а 15 грудня колектив вийде на сцену в Черкасах.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці з аншлагом стартував перший всеукраїнський тур гурту "Дилайс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі