четвер, 10 січня 2013 14:05

В руки папараці потрапили фото, на яких Джастін Бібер курить марихуану

Джастін Бібер завжди стверджував, що не курить і не вживає спиртні напої. Однак в руки популярного американського таблоїду потрапили знімки, які доводять протилежне.

Папараці західного таблоїду TMZ роздобули фотографії, на яких кумир молоді Джастін Бібер курить марихуану. Це сталося в одному з апартаментів Ньюпорт-Біч. Журналісти відправили знімки на експертизу, яка заявила, що самокрутка в руках канадського співака таки набита наркотиком. Бібер поки що ніяк не прокоментував скандальні знімки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Папараці на смерть збила машина, коли він фотографував білий Ferrari співака Бібера

Нагадаємо, ввечері, 1 січня, фотограф Кріс Герра довгий час переслідував авто Джастіна Бібера, в якому, як потім виявилося, самого співака не було: за кермом знаходився його друг, репер Ліл Твіст. Коли Ferrari зупинила поліція, фотограф вискочив зі своєї машини і вирушив через проїжджу частину робити знімки, а на зворотному шляху потрапив під колеса. Водій машини надав папараці допомогу і швидше за все не буде притягнутий до відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «В руки папараці потрапили фото, на яких Джастін Бібер курить марихуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі