вівторок, 06 квітня 2021 14:50

Українські виконавці у новій пісні розповіли про Dancing love

Українські виконавці у новій пісні розповіли про Dancing love
Aina Vilberh та Jezusman представили пісню Dancing love. Фото: надане піар-агентом артиста

Артисти Aina Vilberh і Jezusman презентували спільну композицію Dancing love. Історія створення пісні - це реальні кадри з життя. Співаки адресують сингл тим, хто розчарувався в коханні та кому судилося закохатися знову.

"У світі, де замість рожевих хмар ми часто наступаємо на шипи, нам залишається тільки музика, ідеальна вакцина для народжених співати своє життя і творити мистецтво на сцені, як протиотруту від злих язиків і завзятих песимістів. Ми відрізняємося від феєрверку тим, що не гаснемо, ми не схожі на яскраво сяючі сірники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поміняла останні $200". Alina Pash розповіла про найдивнішу покупку

Кожен робить свою справу. Наш союз - не притча про собак-забіяк. Ця пісня про кожного з нас. Наш меседж тим, хто вміє в реальному світі нестандартно мислити, використовуючи свої таланти і креативний підхід в усьому, до чого він торкається. Бийте посуд, якщо ви розлючені. Цілуйтеся на вулиці, якщо вам цього хочеться", - зазначили виконавці.

Виконавиця Navka випустила пісню "Весна-чарівниця" та кліп до неї. Опублікувала на офіційному YouTube-каналі.

Зараз ви читаєте новину «Українські виконавці у новій пісні розповіли про Dancing love». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі