середа, 14 листопада 2012 10:58

У дружини Потапа обікрали автівку

У дружини Потапа обікрали автівку
Вкрали новий кліп Фото: starlife.com.ua

Дружина репера Потапа Ірина Горова стала жертвою злодіїв. Зловмисники обчистили Іринине авто просто у центрі Києва, близько 9-ї вечора. Жінка вийшла на якихось 10 хвилин, а повернувшись, отетеріла від побаченого - в авто розбили заднє скло, випатрали сумку, вкрали документи і найголовніше – з машини поцупили новий кліп, повідомляє ТСН.

"Вкрали особисті речі. Але найжахливіше, що вони вкрали накопичувач з матеріалом для нового кліпу, які я везла на фарбування для Ніко Немана. Ми зняли кліп для підопічного Лепса. Я, чесно кажучи, зійшла з розуму, коли я це побачила, у мене підкосилися ноги, я думала, що я впаду і помру. Але слава Богу у нас був запасний матеріал", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

За версією міліції, в Києві вже місяць активно діє банда злодіїв, які грабують дорогі іномарки. Та сама Ірина зізнається, що останні події вона сприймає як добрий знак. Каже, що мабуть варто міняти стару машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Потапа не ревнує його до Насті Каменських

"Льоша, купи мені нову машину! Я прошу тебе! Мені так подобається новий Range Rover. А скоро Новий рік і день народження у мене", - звернулася жінка до чоловіка Потапа.

Зараз ви читаєте новину «У дружини Потапа обікрали автівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі