четвер, 16 листопада 2017 15:49

ТОП-5 цікавих фактів про новий сезон серіалу "Нюхач"
6

Фото: Прес-служба

20 листопада стартує третій сезон українського серіалу "Нюхач" на каналі ICTV.

Головним героєм картини є позаштатний експерт Спеціального бюро розслідувань, роль якого виконує актор Кирило Кяро. Він володіє надчуттєвим нюхом, який дозволяє йому розкривати злочини.

"Нюхач" став першим українським серіалом в каталозі найбільшого в світі стрімінгового сервісу Netflix.

Автор: Прес-служба
 

Gazeta.ua підібрала п'ять найцікавіших фактів про новий сезон "Нюхача":

1. Футуристична лабораторія

"Спеціально для зйомок ми знайшли, вигадали і створили багато унікальних об'єктів. Найособливіший для мене – це секретна, футуристична лабораторія корпорації GI, і кабінет одного з головних героїв фільму – це наш маленький шедевр", – розповідає художник-постановник Петро Вижиковські.

2. Нові обличчя

"Крім улюблених і добре знайомих глядачеві героїв в цьому сезоні з'явиться багато нових облич. До вже улюблених приєдналися професіонали з Великобританії, Естонії, Литви і навіть Японії, а також молоді українські актори", – коментує головний режисер серіалу Артем Литвиненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Володар кілець" перетворять у серіал

3. Фотополювання на оленів

"Третій сезон "Нюхача" - це 8 нових епізодів, 6 місяців роботи нон-стоп, більше 80 чоловік в команді, 81 знімальна зміна, 55 днів на будівництво декорацій в павільйоні, розробка власних ноу-хау, семиденне фотополювання на оленів, понад 140 акторів масових сцен на майданчиках, тренування і репетиції, тисячі літрів кави, трохи менше крові і поту", – підсумовує головний режисер серіалу.

4. Бойові мистецтва

"Нам довелося не тільки репетирувати різні трюки і бойові рухи, а й освоїти володіння справжньою японською зброєю – мечі катана, вакидзаси і боккен – це лише мала частина того, з чим нам доведеться мати справу. В останній серії половина сцен – це найпотужніші стрілялки і бійки, чомусь згадались фільми Брюса Лі", – коментує головний герой Кирило Кяро.

Автор: Прес-служба
 

5. Зйомки на батьківщині Нюхача

"Відкриттям третього сезону для мене стали зйомки в Таллінні. Це була одна з головних "заманух", – розповідає Кирило Кяро. – Коли я летів на зйомку, знімальна команда вже була в Таллінні. Я, в принципі, ніколи татові не кажу, коли точно прилітаю, щоб він не хвилювався, називаю орієнтовні дати. І ось, коли я тільки приземлився, мені зателефонував батько і сказав: "Чому я дізнаюся про те, що ти прилетів, з телерепортажу і повідомлень по радіо?" А тема репортажу була така: "Кирило Кяро вибачається перед жителями Талліна за те, що він разом зі знімальною групою "Нюхача" буде перекривати центральні вулиці міста".

"Нюхач" — український детективний телесеріал виробництва кінокомпанії FILM.UA. Прем'єра відбулася 11 листопада 2013-го. Автором ідеї, співавтором сценарію і режисером фільму є Артем Литвиненко. У 2014 році серіал був проданий для адаптації французькому каналу, а у 2015 – японському. Кожна серія минулого сезону в Україні в середньому збирала 1,25 млн телеглядачів.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 цікавих фактів про новий сезон серіалу "Нюхач"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі