четвер, 05 квітня 2018 14:14

Соліст Zurich Opera House Андрій Бондаренко виступить у Києві

Соліст Zurich Opera House Андрій Бондаренко виступить у Києві

19 квітня в Домі "Майстер Клас" відбудеться сольний концерт Андрія Бондаренка, одного з найпрекрасніших баритонів сучасності, соліста Zurich Opera House.

Український співак Андрій Бондаренко підкорив найзнаменитіші оперні та концертні зали світу, став лауреатом різноманітних міжнародних конкурсів та фестивалів. Він виконував головні партії у найвідоміших операх: партія Графа у "Весілля Фігаро" у Королівському театрі Мадриду та Австралійському оперному театрі, партія Роберта в "Іоланті" у супроводі Гюрценіх-оркестра та на сцені Опери Далласа, партія Марселя у "Богемі" Баварського державного оперного театру у Мюнхені та Цюріхського оперного театру, а також кантата "Весна" Сергія Рахманінова у супроводі Лондонського філармонійного оркестру. На його рахунку дебютний сольний концерт в Уігмор-Холлі під акомпанемент піаніста Гері Метьюмена.

Серед нещодавніх ангажементів Андрія – постановка Штутгартського державного театру, Глайндборнський фестиваль, Оперний театр у Сан-Паулу, Опера Далласа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлінська прима-балерина Яна Саленко показала в Києві справжній балет

Дуже скоро київські поціновувачі високого мистецтва зможуть насолодитися концертом камерної музики у виконанні Андрія Бондаренка. Партія фортепіано - Віталій Лиман. Концерт відбудеться у рамках світового турне Андрія Бондаренка.

Зараз ви читаєте новину «Соліст Zurich Opera House Андрій Бондаренко виступить у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі