четвер, 08 лютого 2018 20:08

Шовкова піжама та піджак на голе тіло: сексуальні красуні вразили образами на amfAR
40

Даніела Брага
Даніела Брага
Даніела Брага
Даніела Брага
Даніела Брага

Перед Тижнем моди в Нью-Йорку пройшов традиційний гала-вечір благодійного фонду amfAR, на якому зібралося безліч зірок. Основну частину запрошених становили моделі - і ті, які вже давно в бізнесі, і ті, хто тільки починає свій шлях в fashion-індустрії. Гайді Клум, Коко Роша, Сара Сампайо, Ніна Агдал, Джоан Смоллс, Хейлі Болдвін, Сістін Сталлоне, Сейлор Брінклі Кук, Анвар Хадід - всі вони блищали на червоній доріжці.

Були помічені на заході і зірки Голлівуду - Сієнна Міллер, Едріан Броуді, Люсі Хейл.

Головним пунктом програми вечора, яка включала в себе вечерю і міні-концерт, став благодійний аукціон. Всі зібрані кошти йдуть на боротьбу зі СНІДом - це основний напрямок діяльності фонду amfAR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель з натуральними принадами ледь втримала в бікіні розкішний бюст

Співачка Halsey відвідала вечір amfAR Gala в Нью-Йорку, де з нею трапився модний конфуз.

На червоній доріжці красуня позувала у відвертій сукні Georges Hobeika, яке було з дуже високим розрізом. Співачка красувалася своїми татуюваннями і розкішними принадами.

Під час фотосесії, чоловік, який стояв з рядом став на шлейф сукні зірки, а коли вона виходила на вулицю, то розріз оголив її пікантні місця.

Зараз ви читаєте новину «Шовкова піжама та піджак на голе тіло: сексуальні красуні вразили образами на amfAR». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі