неділя, 26 квітня 2020 17:43

Найвідоміша мусульманка України привітала із початком священного місяця Рамадан

Співачка 36-річна Джамала привітала усіх мусульман із початком священного місяця Рамадан. У цьому році він почався у четвер, 23 квітня.

Фото із привітанням зірка опублікувала у Іnstagram.

Жінка побажала людям і собі сил та терпіння.

На фото Джамала позує у вбранні, стилізованому під кримськотатарський національний костюм. На ній червона сукня та одягнений поверх червоний кардиган. На голові - фіолетовий капелюх.

Прихильники поділилися захопленням від стильного національного луку співачки.

"Татарське національне вбрання дуже виразне", "Вітаю зі святом! Джа, ви дуже красива в національному вбранні!" - написали фанати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розібрала шафи й улаштувала домашній показ мод

"Там немає нічого кримськотатарського, крім мене. Це все називається - пасує. Сукня-Oscar De La Renta. Кардиган -Marni, штани -Лілія Пустовіт. Головний капелюх - Італія. Сережки -Chloe. Отак", - здивувала відповіддю кримькотатарська красуня.

Автор: instagram.com/jamalajaaa/
  Прихильники поділилися захопленням від стильного національного луку співачки
Прихильники поділилися захопленням від стильного національного луку співачки

Рамадан - місяць обов'язкового для мусульман поста, є одним з п'яти стовпів ісламу. Протягом місяця Рамадан правовірні мусульмани в денний час відмовляються від прийому їжі, пиття, куріння і інтимної близькості. Тривалість місяці становить 30 днів і залежить від місячного календаря. Пост починається з початку світанку і закінчується після заходу сонця.

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміша мусульманка України привітала із початком священного місяця Рамадан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі