четвер, 20 вересня 2012 06:45

Шакіра підтвердила чутки про вагітність

Шакіра підтвердила чутки про вагітність
Фото:news.ge

Співачка Шакіра 19 вересня підтвердила чутки про свою вагітність, що давно циркулювали в ЗМІ. Повідомлення про вагітність вона розмістила на своєму офіційному сайті.

Співачка повідомила, що вона і її бойфренд, захисник футбольного клубу "Барселона" Херард Піке, чекають свою першу дитину. Вона додала, що через вагітність не зможе брати участь у музичному фестивалі iHeartRadio, який пройде 21 і 22 вересня в Лас-Вегасі. Коли саме має народитися дитина, співачка не уточнила.

У січні 2011 року співачка розпрощалася з адвокатом Антоніо де ла Руа, сином колишнього президента Аргентини Фернандо де ла Руа. Після їх розриву він пред'явив Шакірі позов на 250 мільйонів доларів, звинувативши своє рішення тим, що через їх розставання він заморозив контракти, які могли б принести йому великий прибуток.

У березні 2011 року Шакіра оголосила про відносини з Херард Піке - захисником клубу "Барселона" і збірної Іспанії. У травні того ж року співачка перервала один зі своїх концертів, щоб оголосити про гол, який забив клуб "Барселона" в матчі Ліги чемпіонів з "Реалом".

Зараз ви читаєте новину «Шакіра підтвердила чутки про вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі