понеділок, 23 грудня 2013 17:13

Результати відбіркового конкурсу "Євробачення" хочуть опротестувати

Автор: фото: mediananny.com
 

В суботу стало відомо, що Україну на конкурсі "Євробачення" представить Марія Яремчук. Вона набрала максимальну кількість балів від глядачів та суддів. Другою була Вікторія Петрик, а третім став Володимир Ткаченко. Після конкурсу в кулуарах директори та продюсери декотрих співаків не були задоволеними такими результатами. Казали, що голоси Марії Яремчук накрутили.

"Після закінчення голосування нам багато хто дзвонив і казав, що голоси не зараховуються. Тобто смс на відповідний номер відправляли, а відповіді про те, що голос зарахований — не отримували. Та і бути такого не може, щоб за Віку проголосувало лише 500 людей. В нас тільки один фан-клуб нараховує 17 тис. Тому будемо просити, щоб перерахували смс-голоси", - підтвердила мама Вікторії Петрик — Тетяна.

Про схожу позицію заявила Олена Мозгова, яка продюсує Володимира Ткаченко та Юрій Нікітін. За його дует "Неангели" відіслали лише 800 смс. В них теж не вірять як таке могло статися, якщо фан-група нараховує 10 тис людей.

"Ми зараз про це радимось із нашими юристами", - зауважила Мозгова.

 

Зараз ви читаєте новину «Результати відбіркового конкурсу "Євробачення" хочуть опротестувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі