понеділок, 02 квітня 2018 12:53

Режисер "Матриці" вперше вийшов в люди після зміни статі

Автор: WENN.com
  Режисер Ендрю Вачовскі перетворився на жінку Лілі
Режисер Ендрю Вачовскі перетворився на жінку Лілі

Два роки тому режисер голлівудської кінотрилогії "Матриця" Лілі Вачовскі вперше вийшла на публіку після зміни статі. До того мала ім'я Ендрю Пол.

"Добре, в першу чергу... Та-да!", - сказала Лілі, вийшовши 2 квітня на сцену під час церемонії GLAAD Media Awards у Беверлі-Гіллз, штат Каліфорнія. Тоді режисер отримала нагороду за серіал "8 почуття". Його зняла разом з сестрою Ланою, яка теж є трансгендером.

Вачовскі зустріли стоячи з оплесками. Режисер заявила, що поява на церемонії - важлива подія для неї й для усіх транссексуалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилась фотосесія без цензури моделі-трансгендера, який позував для Playboy

"Кожний "транс" інстинкт, який я маю, говорить мені ховатись, бігти. Але я залишаюсь трансгендером. І ви ж не дозволите цьому знищити своє життя. Тому доводиться боротись. Ось, що я роблю постійно, борюсь", - додала Вачовскі.

Автор: MovieWeb
  Лана і Ендрю Вачовскі
Лана і Ендрю Вачовскі
Автор: MovieWeb
  Брати Вачовскі до зміни статі
Брати Вачовскі до зміни статі

Брати Лоренс і Ендрю Вачовскі народились у Чикаго. Мають різницю у півтора роки. Їхній батько був бізнесменом польського походження.

Після школи старший брат Лоренс навчався у Bard College у Нью-Йорку. Ендрю - у Emerson College в Бостоні. Однак обоє покинули навчання. Вони зайнялися будівельним бізнесом і почали розробляти ідею до кінофільму. До шоу-бізнесу працювали теслями в Чикаго, у вільний час створюючи комікси.

У 1999 році вийшла перша частина "Матриці". Дві наступні побачили світ у 2003-му. Вони принесли братам Вачовскі світову славу.

У 2012-му про зміну статі заявив Лоренс Вачовскі, назвавшись Ланою. Він став одним із перших відомих голлівудських режисерів, які відкрито зробили камінг-аут. Після цього тиск преси обвалився на Ендрю Вачовскі. У березні 2016 він зробив публічну заяву про те, що стане жінкою Лілі.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Матриці" вперше вийшов в люди після зміни статі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі