середа, 10 вересня 2014 12:49

Після останньої пісні Макаревича, Охлобистін визнав себе г *** ом

Після останньої пісні Макаревича, Охлобистін визнав себе г *** ом

Нещодавно зірка "Інтернів" під час літературного вечора визнав себе гімном, а тепер закликає покаятися співака Андрія Макаревича, пише Супер.ру.

"Сьогодні відбулася моя особиста трагедія. Я все життя слухав і любив Андрія Макаревича. Сьогодні я не потиснув йому руку, будучи персонажем його останньої пісні. Я подумав: западло йому буде з г***ом вітатися. Але, в будь-якому випадку, слава Росії! Слава Новоросії!" - заявив Охлобистін.

На цьому зіркові одкровення не скінчилися. "Взагалі, мені не подобається, коли на мене щось впливає, крім об'єктивних, пережитих мною причин. Звертаюсь до своїх любих однодумців: ми говоримо, ми думаємо, ми хочемо, ми закликаємо: "Макаревич! Кайся!". І ось чисто об'єктивно, потрібно ж бути об'єктивним, "рашизм" - він взагалі об'єктивний, не просто "Крим наш - все наше", - додав він.

Разом із тим, Охлобистін заявив, що на його думку, Макаревич вже кається:

"Я слухав, що Макаревич сьогодні читав, і мені здається, він кається".

Пропутінську позицію Іван Охлобистін не приховує, навіть пишається нею:

"Я - "рашист". Так, нас дражнять, але я - "рашист". Я "за" Росію. За її інтереси, чого б це не коштувало нам. У них позиція загальнолюдська. Мені не здається це дуже практично. Але, з іншого боку, я не суддя. Судити я не можу", - зазначив він.

Наостанок Охлобистін зауважив, що не знає, чи поїде він з концертами до Донбасу.

"Треба свій графік дивитися. Легше так гроші відправляти. Я ополченцям гроші посилаю на одяг, на ліки", - додав він.

Однак, як повідомлялось раніше, незабаром Івану Охлобистіну та ще кільком російським діячам можуть заборонити в'їзд до України.

Зараз ви читаєте новину «Після останньої пісні Макаревича, Охлобистін визнав себе г *** ом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі