пʼятниця, 25 березня 2016 17:40

Користувачів обурило фото Анфіси Чехової в Instagram

Два дні тому Анфіса Чехова, російська телеведуча і акторка, поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі фото, зробленим у Сумах.

На знімку 38-річна знаменитість сидить у позі "гопника" під старим дерев'яним парканом на фоні храму із незадоволеним виразом обличчя.

Автор: Instagram
 

"На районі)) Цей контрастний, контрастний світ", - підписала фото Анфіса. Користувачі відразу відреагували на пост.

Частина з них залишила негативні коментарі: "Це правда Суми - Хрестовоздвиженський храм (будується) на Харківській. Стежка від політехівських гуртожитків. Контраст ще той... Надіюсь, Ви, Анфісо, запам'ятаєте наше місто не таким)", "Надіюсь, у вас знайдеться фото мого міста посимпатичніше))) а то у людей складається неправильне враження". Деякі навіть сплутали краєвиди з сусідньою країною: "Вся Росія така, крім великих міст. Ви начебто не знали цього".

Нагадаємо, що на Сумщині відбулася вистава за участі Анфіси Чехової. Театральне дійство під назвою "Вірна дружина для чужого чоловіка" пройшло у Шостці.

Зараз ви читаєте новину «Користувачів обурило фото Анфіси Чехової в Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі