вівторок, 04 липня 2017 17:08

Схудла Настя Каменських завітала на вечірку модного журналу
6

Настя Каменських
Фото: Прес-служба
Настя Каменських
Анна Добриднєва
Настя Каменських
Настя Каменських

У одному з заміських SPA центрів відбувся б'юті-дівич-вечір від жіночого журналу Pink та порталу Pink.ua.

На захід завітали віддані читачки видання та зіркові гості. Серед запрошених були Аня Добриднєва, Вікторія Булітко, Настя Каменських та інші. Ведучим вечора був Нікіта Добринін.

Спеціально для читачок журналу зі своїми мотивуючими промовами виступили психолог Тетяна Болтік, яка закликала присутніх полюбити самих себе, майстер SPA центру, яка розповіла про догляд за шкірою у літній період та співачка Настя Каменських, яка поділилась вражаючою історією свого схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці Міс Україна прогулялись у яскравих бікіні

"Я стільки ніколи не важила, - розпочала свою історію Каменських, - Це був емоційний зрив, адже ми багато їмо, коли у нас непростий психоемоційний стан.

Був такий період, але мені його треба було пройти. Я рада цьому досвіду і можу допомогти іншим людям. Одного разу я просто відкрила шафу і зрозуміла, що нічого не можу одягнути, а купувати речі для великих людей соромно. З подругою купували речі овер сайз і говорили, що це дуже стильно.

Я розуміла,що треба щось робити. Дуже сильно захотіла, щоб доля прислала мені людину, яка зможе мені допомогти. І в цей момент з'явився тренер Андрій. Він мені дуже допоміг. Він зі мною заклався, що за три місяці допоможе мені схуднути і в нас вийшло".

Каменських вдалося не тільки скинути зайве, і втримувати результат.

"Я була в США цілий місяць. Завжди раніше набирала зайві там кілограми і в цей раз не погладшала. Я намагаюсь тренуватися щодня. У мене 5-ти разове харчування, бігаю через день у ботанічному саду: прокидаюсь у 5:20, в 6 ранку біжу. Зараз дуже спекотно і у 7 ранку неприкольно бігати. Це, як оргазм, коли ти пробігаєш вранці, це відчуття важко пояснити. Не від тусовок, алкоголю або шоколаду не отримаєш такого задоволення, коли перестанеш опиратися раннім пробіжкам", - ділиться Каменських.

Результатом захоплення Настею спортом стала не тільки гарне тіло, а колекція спортивного одягу, яку створила співачка разом з одним з інтернет магазинів.

"Я готувала цей проект цілий рік. Я людина забезпечена, і дозволяю собі гарний спортивний одяг, але його треба часто змінювати, адже речі швидко зношуються, у нас в країні він дуже дорогий. Я захотіла створити альтернативу всім брендам, щоб вона була комфортна, не тільки для худих дівчат, але і для тих, хто "в тілі", і була за приємною ціною. Тепер у нс вийшла ще літня колекція, купальники. І її можна одягати на природу, вечірки, тому що вона дуже сексуальна. Ми хочемо вийти з цим одягом на крупний західний ринок", - ділиться планами Каменських.

Бажаючі гості вечірки змогли поставити Каменських питання стосовно її здорового способу життя та модних вподобань.

Вечірка закінчилась розіграшем подарунків та ді-джей сетом від ANTAI.

Зараз ви читаєте новину «Схудла Настя Каменських завітала на вечірку модного журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі