четвер, 29 березня 2018 13:15

Поховали Джорджа Майкла

Поховали Джорджа Майкла
Джорджа Майкла поховали рік тому Фото: Большой Вопрос

Рік тому в Лондоні на Хайгейтском кладовищі поховали Джорджа Майкла, який помер 25 грудня 2016 року у віці 53 років. Дата поховання ретельно приховувалася близькими артиста, щоб уникнути натовпів фанатів, тому на церемонії прощання були присутні тільки рідні і друзі покійного.

Близько кладовища папараці сфотографували бойфренда співака, Фаді Фаваза, який знайшов його тіло в Різдво, супермодель Кейт Мосс, співака Ендрю Ріджлі, в дуеті з яким Майкл виконав свій хіт Last Christmas та інші пісні, колишнього коханого Джорджа, арт-дилера Кенні Госса, і інших людей, які прийшли проводити артиста в останню путь.

Джордж Майкл був похований поруч з могилою матері через три місяці після своєї смерті - стільки довелося чекати результатів токсикологічної експертизи для з'ясування причин неочікуваної смерті співака . Після обговорень різних версій в Мережі було оголошено, що смерть артиста була природною, і немає підстав думати, що до неї призвели підозрілі обставини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джорджа Майкла нарешті поховали

Зараз ви читаєте новину «Поховали Джорджа Майкла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі