четвер, 08 лютого 2018 14:23

Номінантка Греммі виступить на UPark Festival

Автор: Прес-служба
  Тов Ло едет в Киев
Тов Ло едет в Киев

Співачка Тов Ло виступить на UPark Festival.

На її рахунку перші позиції чартів Billboard, номінації на Grammy і титул "Кращий артист Швеції" за версією MTV Europe Music Awards.

Зірка Тов запалилася в Стокгольмі в 2013 році. Дебютний сингл Habits прославив дівчину на батьківщині, а ремікс на нього Stay High доніс цю славу і до танцполів інших країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музикант Bonobo вперше виступить в Києві

В якості запрошеного гостя Тов Ло встигла відкатати спільні тури з Кетті Перрі, Тейлор Свіфт і Maroon 5. А Сoldplay і зовсім записали з Тов спільну композицію Fun, що увійшла в останній лонгплей групи A Head Full of Dreams.

Сама Тов характеризує свій стиль - "Dirrrrty POP!" (Поганий поп). Сенс її творчості - завжди залишатися максимально чесною на сцені. Можливо, саме тому нерідко виступу Тов виходять досить скандальними.

Крім іншого, на рахунку Тов Ло три студійні альбоми, скандальний відеофільм "Казкова пил", саундтрек до фільму "Голодні ігри" і пару хітів, написаних для Icona Pop, Girls Aloud і Шер Ллойд.

Тов Ло каже, що найкраща пісня та, "яку можна слухати знову і знову, аж до відчаю".

U-Park Festival - міжнародний рок-фестиваль, який проходить в Києві. Перший фестиваль відбувся 6 і 8 липня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Номінантка Греммі виступить на UPark Festival». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі