понеділок, 22 липня 2013 08:42

Співачка Анастейша вдруге вилікувалася від раку

Співачка Анастейша вдруге вилікувалася від раку
Анастейша Фото: www.populars.ru

Американській виконавиці Анастейші вдалося вдруге перемогти рак грудей. Про цю радісну подію співачка поділилася зі своїми шанувальниками в мікроблозі.

"Я звільнилася від раку назавжди!" - повідомила 44-річна артистка, виклавши фотографію зі студії. Анастейша також зізналася, що другий раз вона боролася з недугою більш інтенсивно і подякувала шанувальникам за підтримку.

Нагадаємо, що вперше у співачки виявили рак в 2003 році. Лікарі їй ставили діагноз "рак молочної залози", і їй довелося на час лікування перервати всі концертні виступи та запис альбому. Тоді артистка намагалася якомога менше з'являтися на публіці і зібрала в кулак всі сили і мужність, щоб перемогти підступну недуга після операції і курсу хіміотерапії.

Другий раз рак грудей співачці діагностували у лютому цього року напередодні її європейського турне, яке мало розпочатися у квітні в Лондоні, де вона збиралася презентувати численним шанувальникам нові пісні.

Однак перед самим початком турне Анастейша відчула сильні болі і звернулася за кваліфікованою медичною допомогою. Саме тоді й з'ясувалося, що хвороба повернулася. 44-річна співачка дуже сильно переживала, що засмутила своїх шанувальників зривом гастролей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У співачки Анастейші знову виявили рак

Артистка намагалася не падати духом і намагалася записувати нові музичні композиції для свого альбому. Друзі Анастейші стверджували, що співачка тримається бадьоро і багато працює над собою.

"Вона завжди говорить: "Не дозволяйте раку забрати найкраще, що є у вас", - зазначали в близькому оточенні виконавиці.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Анастейша вдруге вилікувалася від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі