пʼятниця, 12 січня 2018 08:02

Зсуви зруйнували віллу актора Джефа Бріджеса

Зсуви зруйнували віллу актора Джефа Бріджеса
У Каліфорнії зсув знищив будинок актора Джефа Бріджеса Фото: 360tv

На півдні штату Каліфорнія зсуви, що зійшли в окрузі Санта-Барбара, зруйнували віллу американського актора Джефа Бріджеса.

"Наш будинок був серйозно пошкоджений, але ми в безпеці, і ми вдячні за це рятувальникам, які невпинно працюють на благо людей", - написав Бріджес в Twitter.

Раніше влада округу підтвердила загибель 17 місцевих жителів, вісім чоловік залишаються зниклими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня наречена ДіКапріо топлес завітала на пляж

В результаті сильних дощів на півдні Каліфорнії відбулися масові сходи селевих потоків. Житлові райони були поховані під потоками бруду, каменів, зламаних дерев. Рятувальники шукають постраждалих, в пошуках людей зайнято більше 50 рятувальників і десяток навчених собак.

Бріджес придбав віллу в Каліфорнії 3 роки тому за $ 6,8. Поруч проживають актори Дрю Беррімор, Малкольм Макдауелл, Патрік Стюарт та інші знаменитості. Сусідній будинок належить американській телеведучій Опрі Уінфрі.

Джефф Бріджес відомий за головними ролями в таких фільмах, як "Великий Лебовські", "Король-рибалка" і "Країна припливів". У 2010 році він отримав премію "Оскар" за кращу чоловічу роль у фільмі "Божевільне серце".

Зараз ви читаєте новину «Зсуви зруйнували віллу актора Джефа Бріджеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі