понеділок, 15 січня 2018 14:58

Ольга Ракицька поїде у тур з Іриною Білик

Ольга Ракицька поїде у тур з Іриною Білик
Ольга Ракицька вирушить у музичний тур разом з Іриною Білик Фото: Прес-служба

1 лютого стартує всеукраїнський тур Ірини Білик під назвою "Без гриму. Найкраще. Про кохання". Перше місто, в якому очікується прем'єра нового шоу - Суми. У програму туру увійшли хіти співачки різних років, об'єднані темою любові.

Нова команда музикантів, гра на екзотичних музичних інструментах, нові ексклюзивні костюми.Крім того, Ірина Білик запросила виступити на одній сцені українську співачку Ольгу Ракицьку. На думку Білик, слова пісень Ольги чіпають слухачів до глибини душі. Адже вони про найважливіше в житті людини - про сім'ю, дітей, світовідчуття. І ця тематика дуже імпонує Ірині.

"Сьогодні в більшості пропагується не пережита душевно музика, зроблена за шаблонами, підглянута у західних колег. Я ж пропагую музику про душу, сім'ю, місто, дітей, батьків. І коли я почула пісні Олі Ракицької, я зрозуміла, що це моя однодумець! Мені дуже близький стиль, в якому Оля створила свій альбом. Здається, ніби це моя робота. Я хочу, щоб Оля поїхала зі мною в тур, щоб її побачила вся Україна, щоб у неї з'явилося ще більше шанувальників ", - коментує Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонце Ольги Ракицької: чоловік і дочка співачки знялися в її новому кліпі

Тур "Без гриму. Найкраще. Про кохання" завершаться трьома концертами в столичному Палаці "Україна".

Напередодні Нового року Ольга Ракицька презентувала кліп на пісню "Сонце", який набрав вже понад півмільйона переглядів на YouTube. Над відео, присвяченому первістку зоряної пари РРакицьких, працювала відомий режисер Катя Царик.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Ракицька поїде у тур з Іриною Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі