середа, 08 жовтня 2014 09:49

Оголена Лєна Хеді коштувала "Грі престолів" 200 тисяч доларів

Автор: Reuters
 

Зйомки оголеної актриси Лєни Хеді в одній з церков хорватського Дубровника обійшлися продюсерам в двісті тисяч доларів. Фінанси пішли на закриття вулиць, охорону Хеді а також відшкодування втрати прибутку від закриття вулиці курортного міста.

Виконавиця ролі королеви Серс повинна була без одягу йти по вулиці і увійти в храм. Якщо з оголеною прогулянкою по вулиці проблем не було, то з церквою Святого Миколая виникли проблеми. Священики католицької церкви, дізнавшись мету і, головне, умови зйомок, навідріз відмовилися. Довелося зводити декорації і робити це у швидкому темпі, щоб не збільшувати витрати знімального процесу в геометричній прогресії.

Зйомки цього епізоду зайняли без малого чотири дні. Свідків не було: з оголеною зіркою працювали тільки чотири людини, попередньо підписавши відповідні документи про нерозголошення. Якщо вони порушать домовленості, то штраф становитиме двісті п'ятдесят тисяч доларів.

Творцям серіалу "Гра престолів" по книзі Джорджа Мартіна такі витрати не надто відчутні, оскільки телепроект знаходиться на піку рейтингів і регулярно збирає всілякі нагороди. Втім, існує думка, що величезний успіх серіалу забезпечили еротичні сцени, в яких беруть участь, до речі, працівниці порноіндустрії.

Зараз ви читаєте новину «Оголена Лєна Хеді коштувала "Грі престолів" 200 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі