пʼятниця, 22 грудня 2017 15:01

Наречена принца Гаррі позувала у романтичній фотосесії у прозорій сукні за 200 тис. грн
3

Фото: Reuters

Принц Гаррі знявся у фотосесії разом зі своєю подругою акторкою Меган Маркл. Третій портрет нещодавно опублікував Кенсінгтонський палац.

Пара поділилась світлинами, на яких позує з нагоди своїх заручин. Фотографував пару Алекс Любомирський, який зняв Джулію Робертс та Анджеліну Джолі.

Для фотосесії Меган обрала сукню від британського лейбла Ralph & Russo вартістю у £56,00 (200 тис. грн) виготовлену вручну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі офіційно підтвердив свій роман з зіркою серіалів

Сукня з колекції осінь/зима 2016 з органзи, шовкового тюлю, прозорого лифу, прикрашена золотим пір'ям.

Марка Ralph & Russo стал відома завдяки парі з Австралії Тамарі Ральф та Майклу Руссо, які створюють модні сукню з кристалами, золотим пір'ям. металевими прикрасами та довгими шлейфами. Блейк Лейвлі, Анджеліна Джолі та подруга Меган Маркл, акторка Прянка Чопра теж обирають сукні від цього Модного Дому.

Принц Гаррі заручився з Меган Маркл 27 листопада і вже встиг представити її королеві та іншим родичам.

Меган Маркл знімалась у серіалі "Форс-мажори", але закінчила кар'єру після того, як принц зробив їй пропозицію руки та серця. Перед цим пара зустрічалась близько року, принц Гаррі говорив друзям, що хоче обрати зіркову наречену, адже тільки вона зможе впоратися з увагою преси до їхніх стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Наречена принца Гаррі позувала у романтичній фотосесії у прозорій сукні за 200 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі