пʼятниця, 12 червня 2015 18:46

НеАнгели поділилися враженнями від туру Роман
11

Фото: Прес-служба

Всеукраїнський тур Роман групи НеАнгели зібрав аншлаги абсолютно на кожному концерті. За словами самих артисток, враження від туру залишилися лише найпозитивніші і насичені. У кожному з міст, де виступали НеАнгели, їх чекали нові й несподівані сюрпризи.

Першим і найскладнішим з усіх міст стала Полтава. Незважаючи на те, що артистки вперше виконували розширену програму, що складається з двох десятків пісень і включає в себе чотирикратну зміну концертних костюмів, концерт пройшов фактично без ексцесів. Дівчат просто завалили квітами, а в залі не спостерігалося вільних місць.

"Чесно кажучи, після двох годин, проведених на сцені, іноді не залишалося сил навіть стояти на ногах, - коментують НеАнгели. - Поверталися в гримерки і мало не падали без почуттів. Виходили до автобуса - а там нас вже практично годину терпляче чекають самі стійкі шанувальники з квітами та подарунками. Відразу ж така ейфорія всередині! "

Жоден з концертів не повторював сценарій попереднього. НеАнгели імпровізували, змінювали порядок пісень і концертні костюми, виконували на "біс" інші треки, а в середині туру навіть перемонтували короткометражки про закулісне життя, які зняли спеціально для цих концертів.

"Незважаючи на щільний графік, розписаний по хвилинах, ми постійно помічали щось цікаве навколо - наприклад, самотньо стоїть рояль, повз якого ми, артистки, природно пройти не змогли. Влаштували імпровізований стьобний концерт", - розповідають НеАнгели.

"А ще, буває, перед концертом не особливо розуміли, як ми взагалі зараз будемо співати дві години, а виходили на сцену, бачили повний зал, очі людей, які розкрили перед нами свої серця - і відразу отримували потужний заряд енергії і сил! Колосальний взаємообмін енергією з залом - це і є той самий наркотик, який отримує артист, і після якого він вже не може відмовитися від сцени ".

Зараз артистки планують впритул зайнятися фінальним етапом роботи над своїм новим диском "Серце", презентація якого відбудеться на сцені Палацу Спорту в рамках однойменного шоу, присвяченого десятиріччю групи.

Зараз ви читаєте новину «НеАнгели поділилися враженнями від туру Роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі