четвер, 23 серпня 2012 11:16

Наталку Могилевську шокувала звістка про одруження її екс-коханого

Наталку Могилевську шокувала звістка про одруження її екс-коханого
Співачка навіть змінила пісню для свого виступу на Крим Мюзік Фест Фото: glamurchik.tochka.net

Екс-коханий Наталки Могилевської - Єгор Долінін одружується. Ця сенсаційна новина настільки вразила співачку, що вона змінила пісню на найближчому концерті. У Ялті на Крим Мюзік Фесті Могилевська виконуватиме дуже ліричну композицію, повідомляє ТСН.

Могилевська зізналась, що в Криму співатиме про свої почуття і для цього вже обрала собі сценічне вбрання, темного кольору.

"Багато подій в житті взаємопов'язані і все залежить від того, наскільки. Я змінила слова. Ця пісня була написана дещо з іншим текстом", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Про яку любов вона співає сама Могилевська говорити не хоче. Але змінити пісню вона вирішила після того, як дізналася, що її колишній коханий одружується вже у вересні. З харківським бізнесменом Єгором Долініним Могилевська жила у цивільному шлюбі п'ять років і виховувала трьох його дітей від першого шлюбу. Про своє розлучення співачка уперше зізналась ще навесні цього року. На початку літа один з глянців надрукував останню фотосесії їхньої родини.

"Єгор найбільш гідний з чоловіків. Я б дуже хотіла бути йому гарною дружиною, але в мене не вийшло. У мене іноді відчуття, що мене покарали. Весь цей шоу-бізнес - це якась манлива іграшка, яка напевно зламала моє особисте життя", - розповідала раніше співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська п'ять років жила зі свекрухою

Після розлучення минуло три місяці. Вона занурилася у роботу і вже готова була співати про себе нову і щасливу. Але в її оточенні кажуть, що саме чутки про поспішне весілля Долініна змусили Могилевську знову згадати втрачене кохання. Цю тему співачка обговорювати поки не хоче. Хто обраниця екс-коханого, не знає. І розмови про нього уникає.

"Я б не хотіла це коментувати", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Наталку Могилевську шокувала звістка про одруження її екс-коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі