субота, 14 квітня 2018 03:31

Наталія Орейро потрапила до лікарні

Наталія Орейро потрапила до лікарні
Наталію Орейро екстрено госпіталізували. Фото: Grazia

Зірку серіалу "Дикий ангел" Наталію Орейро екстрено госпіталізували.

Актриса відчула різке нездужання незадовго до вильоту в Тель-Авів. У зв'язку з цим було прийнято рішення звернутися за медичною допомогою. Про це повідомляє replyua.net.

Зірці поставили діагноз - фізичне виснаження. Медики порадили Наталії Орейро відпочити після інтенсивної тритижневої роботи на зйомках комедії Re Loca, яка повинна вийти на екрани влітку цього року.

Зірка розповіла, що після госпіталізації і невеликого курсу лікування відчула себе набагато краще. На даний момент вона виконує приписи лікарів і стежить за своїм здоров'ям.

До цього артистка заявила про скасування кількох концертів через раптове погіршення стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дикий ангел" Наталія Орейро влаштувала еротичні танці в потязі

Минулого року секс-символ Латинської Америки Наталія Орейро відзначила 40-річчя. Вона стала всесвітньо відомою стала після виконання головної ролі в серіалі "Дикий ангел". Стартував в 1998 році. Наталія брала безпосередню участь в створенні образу Мілагрос та придумувала сценарій. Образ героїні став ідеалом краси та жіночності та дівчат усього світу.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Орейро потрапила до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі