понеділок, 11 серпня 2014 16:18

Міккі Рурк придбав футболку з зображенням Путіна

Автор: Євгенія Єрохіна
 

Сьогодні голлівудський актор Міккі Рурк зайшов в ГУМ, де проходила презентація нової колекції проекту "Все путьом". Помірявши футболку сірого кольору із зображенням російського лідера, Рурк купив її і відразу приміряв.

Актор Міккі Рурк, приїхав до Москви на відкрите тренування в "Академії боксу".

Актор зізнався, що йому подобається російський лідер. "Мені подобається цей хлопець (Путін)", - сказав він журналістам, надівши футболку на презентації. Після такого короткого спілкування з пресою голлівудська зірка дав автограф шанувальниці і сфотографувався з нею, потім відправився в сувенірний магазин ГУМу. За словами продавця, актор купив дві великі ікони (Миколи Чудотворця і Казанської Божої Матері) і одну маленьку. Потім у супроводі охорони Рурк відправився в ресторан.

Організатори проекту "Все путьом" в червні запустили в продаж колекцію, присвячену останнім перемогам Росії на світовій арені. Наприклад, тоді за добу було продано понад 5 тисяч футболок із зображенням президента РФ Володимира Путіна - виручку торговий дім ГУМ передав на лікування 8-місячного хлопчика зі Слов'янська, який знаходиться в клініці Санкт-Петербурзької державної педіатричної медичної академії.

Всього в минулій колекції було 15 принтів. Зокрема, це зображення президента на коні у військовій формі і портрет Путіна в чорних окулярах, доповнені слоганами: "Найввічливіший з людей", "Нас не догонят".

Нагадаємо, Міккі Рурк з 1991 по 1995 рік був професійним боксером. Колекціонує мотоцикли, має власний спортзал в Західному Голлівуді. Відомий головними ролями в таких фільмах, як "Місто гріхів", "9 1/2 тижнів", "Серце Ангела" та ряді інших. В понеділок увечері він проведе відкрите тренування в будівлі Малої спортивної арени в "Лужниках". Як повідомляється на сайті Федерації боксу Росії, по закінченні тренування Рурк відповість на запитання шанувальників і журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурк придбав футболку з зображенням Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі