пʼятниця, 25 травня 2018 16:07

Лідер Dilemma бореться з неадекватними цінами на житло перед фіналом Ліги чемпіонів

Лідер Dilemma бореться з неадекватними цінами на житло перед фіналом Ліги чемпіонів
Лідер Dilemma готовий прийняти фанатів футболу безкоштовно у себе вдома Фото: Прес-служба

26 травня в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" відбудеться фінальний поєдинок Ліги чемпіонів сезону 2017/18 між мадридським "Реалом" і "Ліверпулем".

Напередодні цієї події столицю захлеснула лихоманка жадібності. Один скромний готельний номер в самому серці Києва, який до матчу можна було зняти за суму до 100 євро, раптом підскочив в ціні до декількох тисяч. Звичайні квартири з євроремонтом, з легкої руки власників, здаються за ціною райських апартаментів.

Свідомі мешканці Києва навіть запустили спеціальний флешмоб # FreeKyivCouch4Fans, учасники якого безкоштовно приймуть у себе іноземців на час поєдинку. До того, щоб знизити градус жадібності і божевілля, вирішив приєднатися і Джей Бардаченко, фронтмен групи Dilemma.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати жахаються, коли думають про поїздку до Києва - британський журналіст

Сьогодні він опублікував у себе на Facebook-сторінці відкрите звернення до всіх гостей столиці. Джей щиро висловив свій шок від непомірно високих цін на житло. І заявив, що у нього вдома достатньо місця, щоб просто так, без будь-яких грошей, прийняти у себе двох-трьох справжніх шанувальників футболу, які прибули на фінал Ліги чемпіонів.

Відомий англійський журналіст Тоні Барретт прокоментував ситуацію з аномально високими цінами на житло в Києві. Барретт працює в "Ліверпулі" главою відділу по взаємодії з уболівальниками. Тоні обурює ситуація з аномально високими цінами на житло в день фіналу Ліги чемпіонів і проблемами з перельотами з Ліверпуля в столицю України.

Зараз ви читаєте новину «Лідер Dilemma бореться з неадекватними цінами на житло перед фіналом Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі