понеділок, 08 лютого 2016 09:53

Леді Гага приголомшила виконанням американського гімну
6

Фото: Reuters

У Каліфорнії пройшов 50-й, ювілейний, Super Bowl - одна з найважливіших спортивних подій для жителів США. За традицією, перед грою уболівальників і телеглядачів чекало масштабне шоу з виступом зірок.

Першою на сцену піднялася Леді Гага. Зірка виконала національний гімн Америки. Наряд для події епатажна Гага вибрала досить скромний, якщо порівнювати його з попередніми виходами співачки. Глядачі з найостанніших рядів стадіону відразу впізнали Гагу в її червоному брючному костюмі з блискітками. Американці були задоволені виконанням гімну, а користувачі в мережі відзначають, що Гага зробила це краще, ніж Крістіна Агілера і Мерайя Кері, які виступали раніше на Суперкубку.

Чемпіонами Національної футбольної ліги (НФЛ) США і переможцями 50-го американського Суперкубка стала команда "Денвер Бронкос" (Denver Broncos). Володарі кубка грали з командою "Кароліна Пантерс" (Carolina panthers). "Денвер" обіграв суперників з підсумковим рахунком 24:10, команда втретє виграла кубок - до цього вони перемагали в 1998 і 1999 роках.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага приголомшила виконанням американського гімну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі