субота, 19 жовтня 2013 17:24

Костюк показав нову "ВІА Гру" раніше за Меладзе
8

Фото: Фото надані піар-анетством PR Batteries

Минулої п'ятниці Дмитро Костюк показав київській публіці оновлену "Віа Гру": блондинку Дашу Медову, руденьку Айну Вільберг і брюнетку Дашу Ростову.

На сцені Caribbean Club нова група заспівала сім нових пісень. Одну з них заспівала акапелло. За цей вечір нова ВІА Гра змінила два образи: у першій частині концерту дівчата вийшли на сцену в елегантних сукнях в підлогу від дизайнера Лесі Патоки. У другій частині одягнули шкіряні шорти та бюстгалтери від дизайнера Євгена Кирієнко.

"Це не ... надцятий склад, це абсолютно нова група і не реінкарнація старої. За півтора-два роки група стане суперпопулярною. Вже до четвертого кліпу кожна солістка стає справжньою артисткою, починає розуміти що потрібно робити. Якщо ж воно не з'являється - далі працювати марно. Але поки що я дуже задоволений новими учасницями групи", - зазначив Костюк.

Також він зауважив, що з колективу не йшов ніколи.

"Лише раз я тимчасово відійшов від управління справами. Але при тому залишався правовласником на бренд ВІА ГРА. Красива історія тієї групи закінчилася 1 січня 2013 року. А історія нової почалася 31 липня, коли я в інтернеті презентував пісню "Не відаючи перешкод ". Я зберіг концепцію групи: красиві елегантні дівчата, які співають романтичні пісні", - підкреслив продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Костюк показав нову "ВІА Гру" раніше за Меладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі