пʼятниця, 02 березня 2018 22:35

Кіра Найтлі зіграла спокусницю у рекламі Chanel
6

Кіра Найтлі
Кіра Найтлі
Кіра Найтлі
Кіра Найтлі
Кіра Найтлі

Через 11 років з моменту виходу першого рекламного ролика аромату Coco Mademoiselle від Chanel, обличчям якого стала Кіра Найтлі, британська актриса повторила роль зухвалої спокусниці в новій рекламній кампанії знаменитого парфуму - Coco Mademoiselle Intense.

У цьому хвилинному ролику зірка дала волю почуттям: вона веселиться на вечірці, співає в караоке, спокушає незнайомця і навіть грає з ним на роздягання в шахи. При цьому виглядає Найтлі бездоганно: після бурхливої ​​вечірки її макіяж залишився гарним, волосся не розпатлане, а весь її образ залишається дуже легким. Шарф, сумочка, туфлі, повітряні кулі - все це нагадує їй про минулий вечір, такий яскравий і багатий на події.

Як розповів головний парфумер Chanel Олів'є Польж, новий аромат марки стане ще більш жіночним. А це як раз та якість, яка властива і головній героїні його рекламної кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна модель голяка будувала замки з піску

Зараз ви читаєте новину «Кіра Найтлі зіграла спокусницю у рекламі Chanel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі