пʼятниця, 12 квітня 2024 09:54

Як змінилась зірка "Беверлі Гіллз" Шеннен Догерті за 30 років (фото)
13

Шеннен Догерті в молодості
Фото: Getty Images
Шеннен Догерті в молодості
Шеннен Догерті в молодості
Шеннен Догерті в молодості
Шеннен Догерті в молодості

Американська акторка Шеннен Догерті відзначає 53-річчя. Вона стала відомою ролями Бренди Волш у серіалі "Район Беверлі-Гіллз" і Прю Галлівелл у серіалі "Усі жінки - відьми".

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з особистого життя зірки та її фото в молодості.

На початку 1993 року Догерті була ненадовго заручена зі спадкоємцем Max Factor Діном Джеєм Фактором. 25 травня того ж року чоловік подав на неї до суду. Він заявив про фізичне насильство та погрози з боку Шеннен. Хоча батько знаменитості стверджував, що насильство було з боку Фактора, а не від неї.

З 1993 по 1994 акторка була одружена з музикантом Ешлі Хемілтоном, а з 2002-2003-ті з гравцем у покер Ріком Саломоном.

У жовтні 2011 року Догерті вийшла заміж за фотографа Курта Ісварієнка. У квітні 2023-го подала на розлучення через його зраду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 43-річна Періс Гілтон з'явилась на публіці майже топлес

Пізніше Шеннен казала: "Мене жахає те, що я не здатна втримати стосунки... Я тричі схибила у шлюбах, але я досі вірю в кохання".

Після розлучення акторка не перебуває у стосунках через постійне лікування. Як відомо, 2015 року у Догерті діагностували рак молочної залози. Після тривалих років лікування 2017 року акторка повідомила, що у неї ремісія. 2020 року зірка оголосила, що рак повернувся, а 2023 року - метастази пішли до головного мозку.

Жінка готується на випадок раптової смерті. Зараз вона планує роздати та продати речі, які назбирала за багато років. Крім цього Догерті відмовилась від будівництва притулку для коней на території свого маєтку в Теннессі й вже перевезла всі речі до Каліфорнії.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась зірка "Беверлі Гіллз" Шеннен Догерті за 30 років (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі