понеділок, 25 листопада 2013 14:38

Ірина Журавська вийшла заміж і народить хлопчика

Автор: фото: wrest.osnova.tv
 

Віталій Журавський, народний депутат України нещодавно у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на каналі 1+1 розповів про те, що його племінниця, "Міс Україна-2008" Ірина Журавська вагітна і скоро народить хлопчика.

"Я не знаю, як назвуть, дай Боже, щоб народився. Вона себе зараз почуває добре, в хорошому гуморі. Впродовж останніх місяців я часто був у Москві і її часто бачив, у неї все добре", - говорить народний депутат України Віталій Журавський.

Також політик розповів, що Ірина Журавська вийшла заміж за бізнесмена. Першим чоловіком Ірини був ресторатор Микола Тищенко, Віталій Журавський говорить, що бажає колишньому чоловікові своєї похресниці всього найкращого і зауважив, що Олег, новий чоловік його племінниці дуже хороша людина.

"Я Миколі Тищенку бажаю всього найкращого. Ми спілкуємося, між нами нема ніяких проблем і життя продовжується, і Олег чудовий чоловік", - говорить Віталій Журавський.

Нагадаємо, що Ірина Журавська вийшла заміж за Миколу Тищенка у 2010 році, але вже через рік пара розлучилась. Спільних дітей у колишнього подружжя немає, тому дитина у новому шлюбі для Ірини буде першою.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Журавська вийшла заміж і народить хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі