вівторок, 10 квітня 2018 10:36

Гайді Клум топлес поніжилась з гітаристом Tokio Hotel
5

44-річна сумермодель Гайді Клум і 28-річний гітарист групи Tokio Hotel Том Каулітц почали зустрічатися в березні. Днями пара полетіла відпочивати в Мексику і там продемонструвала папараці, що таке пристрасть і ніжність: закохані цілувалися і обіймалися на очах у всіх і в аеропорту, і на приватній віллі в Кабо-Сан-Лукасі, де вони зупинилися на час відпустки. На віллі Гайді, до речі, була топлес, але супермодель не турбувало, що її може побачити хтось сторонній.

Один від одного Гайді і Том практично не відходили. Схожі відпускні фотографії у Гайді були з Віто Шнабелем, з яким вона також не соромилася вдаватися до пристрасті на очах у всіх. Однак з Віто восени 2017 року Гайді розлучилася після трьох років роману. Що стало причиною розриву - невідомо. Шнабель був молодший зірки на 13 років, а нинішній коханий моделі ще молодше - на цілих 16 років.

За її словами, після розлучення з Сілом заміж вона більше не збирається, чотирьох дітей їй досить, так що вона збирається жити в своє задоволення, не звертаючи увагу на пересуди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери виклали в мережу інтимну зйомку "Блондинки в законі"

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум топлес поніжилась з гітаристом Tokio Hotel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі