вівторок, 09 грудня 2014 13:33

Григорій Лепс прокоментував побиття журналістки на його концерті

Автор: liveinternet.ru
 

Концерт Григорія Лепса в Тбілісі обернувся великим скандалом. Журналістка Ніні Метревелі, стверджує, що охоронці співака затримали її і близько години утримували в кімнаті, ображаючи за нібито некоректні запитання, які вона задавала артисту. Сам Лепс зізнався, що дізнався про затримання дівчини після концерту і не давав ніяких вказівок своїм охоронцям.

"Я навіть не знаю, як це назвати. Провокація це, чи комусь треба набрати політичні бали. Я, чесно кажучи, завжди намагався триматися далеко від будь-яких історій подібного роду. Були питання, я на них відверто і по- доброму відповів. Не знаю, що з цією дівчиною трапилося після - по-моєму, це дурниця якась те, що говорять ", - заявив Григорій.

За словами Лепса, інтерв'ю тривало всього п'ять хвилин. За цей час він встиг зазначити, що підтримує політику Володимира Путіна, а також розповісти, що йому найбільше подобається в Тбілісі.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Лепс прокоментував побиття журналістки на його концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі