понеділок, 09 грудня 2019 00:14

Емма Вотсон знялась для "еротичного" календаря
4

Зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Вотсон
Фото: Pirelli/Paolo Roversi
Фотограф назвав свою роботу “В пошуках Джульєти”
Фотограф назвав свою роботу “В пошуках Джульєти”
Фотограф назвав свою роботу “В пошуках Джульєти”

Італійський календар Pirelli представив примірник на наступний рік. Попередні випуски були відомі своїми еротичними знімками напівроздягнених жінок-знаменитостей. Однак видання набувало все більшої прогресивності, починаючи з 2016-го, коли до нього долучилась фотограф Енні Лейбовіц.

Цьогорічний випуск присвячений жінкам, які борються за права жінок у всьому світі. Фотограф Паоло Роверсі вирішив передати жіночу красу через "шекспірівські" образи і назвав свою роботу "В пошуках Джульєти". Героїнями стали акторка Емма Вотсон, активістка Юра Шахіді, голлівудська акторка Крістен Стюарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maruv і Alyona Аlyona зробили фото в чорному латексі

Моделі календаря вперше були одягнені за багато років. Британська блогерка Хейлі Стюарт вважає, що автори вирішили не створювати еротичні образи, так як суспільство ще не може відділити еротизм від об'єктивізації жіночого тіла.

Автор: Pirelli/Paolo Roversi
  Фотограф назвав свою роботу “В пошуках Джульєти”
Фотограф назвав свою роботу “В пошуках Джульєти”

Календар 2020 року містить 132 сторінки. У ньому містяться 58 кольорових і чорно-білих світлин, на яких зображені головні героїні на тлі пейзажів італійського міста Верона, а також уривки з "Ромео і Джульєтти".

Фотограф Санте Д'Ораціо не тільки знімає для Playboy, він живе, як плейбой. Його друзі - супермоделі і знаменитості першої величини, і він живе життям, про яке мріють багато початківців. Але разом з тим він іменитий фотограф, чиї книжки продаються сотнями тисяч, а його списку клієнтів можна позаздрити.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон знялась для "еротичного" календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі