четвер, 01 листопада 2012 12:50

Джессіка Сімпсон схудла на 25 кг

Співачка Джесіка Сімпсон напередодні відзначила не тільки Геллоуін. Але і втрату зайвої ваги. Боротьба з непотрібними кіло протікає досить успішно, що демонструє нове фото зірки, викладене в Twitter. Тепер Джесс може дозволити собі коротку сукенцію і сексапільний шкіряний корсет.

Американські журналісти в захваті від святкового сімейного фото Сімпсон. На святкування Геллоуіна вся родина співачки вирядилася в забавні костюми: Ерік Джонсон став шотландським воїном, а крихітка Максвел Дрю - чарівним курчам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джессіка Сімпсон зважилась на ліпосакцію

Сама зірка не забула похизуватись зменшеною лінією талії. Як пише Us Weekly, за півроку з моменту народження доньки Джесіці вдалося скинути 60 фунтів (понад 25 кг). Причому співачка заздалегідь підписала контракт з компанією Weight Watchers, що стало серйозною мотивацією. Зараз Сімпсон дотримується дієти і регулярно займається спортом під керівництвом особистого тренера.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон схудла на 25 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі