пʼятниця, 13 квітня 2018 16:33

Довгонога солістка Spice Girls оголила сідниці у крихітному бікіні
21

Мел Бі
Мел Бі
Мел Бі
Мел Бі
Мел Бі

Співачка Мел Бі відпочила на курорті Desert Hot Springs. Зірка засмагала у крихітному бікіні, доповнивши образ босоніжками на високих підборах.

Компанію зірці склав кращий друг Гері Медітян.

У грудні минулого року Мел Бі розлучилась з продюсером Стівеном Белффонте. Пара пригадала один одному зради, домашнє насильство та наркотичну залежність. Белаффрте заперечував, що ображав родину. Мел Бі має доньку від Белаффонте, також виховує дитину від колишнього чоловіка Джиммі Гульзара та кілька років тому народила дитину від Едді Мерфі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пікантне бікіні Каменських та розкішна Брук Шилдс: найспокусливіші пляжні виходи зірок

Раніше стало відомо, що учасниці Spice Girls погодили возз'єднання гурту.

"Це поп-возз'єднання, ніхто навіть не сподівався, що це трапиться знову. Але після довгих переговорив з Вікторією, вона погодилась працювати над новим проектом цього року", - сказав інсайдер The Sun.

Відомо, що кожна учасниця гурту цього разу отримає гонорар у £10 млн. За ці гроші співачки мають записати альбом кращих хітів, брати участь у якості гостей талант-шоу, просувати продукцію та дати концерти у Китаї.

Зараз ви читаєте новину «Довгонога солістка Spice Girls оголила сідниці у крихітному бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі