четвер, 18 січня 2018 16:37

Dj NANA показала гарячі фото з відпочинку в Барселоні
10

Dj NANA вирушила у відпустку

Dj NANA вирушила на відпочинок до Європи.

На своїй Instagram-сторінці Нана ділилася враженнями про поїздку, радувала фолловерів фотографіями на фоні унікальної архітектури міста Барселона, а також - деякими гарячими знімками в готелі.

Так, Dj NANA розповіла, що завдяки теплій весняній погоді в Барселоні, їй вдалося вивчити багато не туристичних вуличок міста та побувати практично у всіх музеях! Нана зізналася, що в будь-якій подорожі знаходить автобусні тури Hop-On Hop-Off, які дозволяють виходити і заходити на будь-якій зупинці міста, завдяки чому, є можливість розглянути всі визначні пам'ятки. Щоб побачити якомога більше, дівчині довелося щодня проходити більше 20 км!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна модель відмовилася від купальника в басейні

Але найбільше Dj NANA вразило блюдо традиційної іспанської кухні.

"Всі сім днів, які я провела в Іспанії, двічі на день в будь-якому ресторані я замовляла традиційне іспанське блюдо" Перець Падрон ". Це зелені перчики з сіллю і оливковою олією, приготовані на грилі. Для мене це блюдо стало відкриттям! Просте, але шалено смачне До кожної тарілки йшов келих іспанського ігристого вина Cava, від якого я без розуму. Тепер так сумую за цим в Києві! ", - розповідає артистка.

Після насиченого відпочинку в Барселоні, Dj NANA вирушила на кілька днів в Амстердам, де побувала на екскурсії по знаменитих каналах і пройшлися по Вулиці червоних ліхтарів.

З багажем яскравих вражень дівчина повернулися до Києва, намітивши нові маршрути по узбережжю і іншим містам Іспанії. У найближчих планах Dj NANA реліз нового Dj-cета, робота над яким йде вже зараз.

Зараз ви читаєте новину «Dj NANA показала гарячі фото з відпочинку в Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі