пʼятниця, 30 листопада 2012 14:49

Даша Астаф'єва готує вдома оголеною

Даша Астаф'єва готує вдома оголеною
Співачка вважає, що так страви виходять набагато смачнішими Фото: baby.ru

Даша Астаф'єва головним елементом спокушування чоловіків називає сексуальну жіночу білизну, повідомляє ТСН.

Співачка стверджує, що вона точно знає, чого насправді хоче чоловік. На переконання зірки Playboy звабити чоловіка набагато легше, ніж втримати його біля себе. І саме сексуальна білизна, за словами Даші, допоможе забути коханому про існування інших жінок.

"Я віддаю перевагу білизні чорного кольору, тому що, я вважаю, це найбільш сексуальний і відвертий колір", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Астаф'єва наголосила, що перед сексуальною білизною є ще кілька етапів зваблення чоловіка.

"Будь-який чоловік любить увагу, як і будь-яка людина. Для того, щоб він міг себе комфортно почувати, жінка повинна оточити його увагою", - підкреслила вона.

За словами співачки, етап перший — до чоловіка треба пильно придивитись, зустрітись поглядом і передати імпульс.

"Коли ти зустрічаєшся поглядом, ти передаєш інформацію. Це самий початок. Починається все з думки, потім переходить в рішення якесь", - зазначила вона.

В ефективності такого підходу Астаф'єва упевнена, адже випробувала його на собі і своїх чоловіках. Але додає, що тривати цей перший, але особливий етап може кілька місяців.

"Зі своїм першим чоловіком я переглядалися три місяці. Три місяці просто дивилися один на одного, гіпнотизували", - підкреслила вона.

Після того, як очі звикли, Астаф'єва робить наступні кроки. І тут для кожного чоловіка розробляє індивідуальну програму залежно від характеру. Її перший обранець був розбишакою.

"Перший мій чоловік нескінченно бився, нескінченно всіх бив. Не дай бог до мене хтось підійде, хтось на дискотеці запросить на повільний танець чи щось спитає", - поділилася співачка.

Для декого Даша застосовує душевний підхід.

"Зараз мені подобаються чоловіки, які близькі мені по духу, які пов'язані з творчістю, які роблять так, як відчуває серце", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва приховує свого коханого та хоче народити дитину

Саме після цього в бій іде білизна. І на переконання Астаф'євої, це зброя прихована.

"Чоловікам більше подобається знімати білизну. Вони на це не звертають увагу. Дівчина може годинами вибирати, отримувати задоволення від того, що вона дивиться, від того, що вона тримає в руках", - зазначила дівчина.

Сама Астаф'єва не завжди дотримується своїх же правил.

"Будь-яка жінка повинна вміти все робити цікаво. Цікаво готувати. Я готую гола. Мене це приваблює. Мені весь час говорять сусіди: "Ну що ж ви! У вас такі великі вікна! У вас все видно!", - поділилася співачка.

Так у Астаф'євої страви виходять набагато смачнішими.

"У такому стані виходить все найсмачніше і найприємніше. Якщо чоловік вдома спостерігає, як ти щось робиш оголена, він зовсім по-іншому все сприймає. Думаю, навряд чи він захоче грати в Playstation або ще щось робити", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва готує вдома оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі