четвер, 22 вересня 2016 16:47

Бред Пітт буде боротися за власних дітей

Бред Пітт буде боротися за власних дітей

Анджеліна Джолі і Бред Пітт почали шлюборозлучний процес. Про це напередодні було оголошено офіційно.

За словами актриси, рішення про розлучення було лише питанням часу. Вона втомилася терпіти неадекватну поведінку Пітта, особливо, після вживання ним алкоголю і навіть наркотичних засобів. Зарубіжні таблоїди припускають, що сказано це було навмисно, щоб при вирішенні питання щодо опіки над дітьми Джолі виграла.

Наближені до актора Бреда Пітта інформатори кажуть, що він не дозволить дружині отримати одноосібну опіку над дітьми, і взагалі назвав її план "мріями".

Читайте також: Друг Бреда Пітта Джордж Клуні шокований його розлученням з Анджеліною Джолі

"Немає жодних шансів, що їй це вдасться", - цитують джерела слова Пітта.

За їх словами, актор не хоче заважати Анджеліні бути матір'ю їх дітям, але він не дозволить їй перешкодити йому бути їм батьком. При цьому Пітт називає Анджеліну Джолі "чудовою матір'ю" і не хоче завдавати їй болю в процесі розлучення.

Відзначимо, що на самому початку відносин, пара уклала контракт, де був обговорений пункт "розлучення". Згідно з документом, у разі зради Пітта, повну опіку над дітьми отримує Джолі.

Нагадаємо, що Бреда Пітта підозрюють в романі з актрисою Маріон Котіяр, з якої він був на зйомках фільму "Союзники". До речі, сама Маріон категорично заперечує свою причетність до розладу в сім'ї колег. А сьогодні вона оголосила, що вагітна від цивільного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт буде боротися за власних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі