субота, 12 жовтня 2019 10:17

Близькі Анастасії Заворотнюк зробили важливу заяву
3

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк  почали боротьбу із фейковими новинами
Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk
Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк  почали боротьбу із фейковими новинами
Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк  почали боротьбу із фейковими новинами

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк, у якої начебто остання стадія раку мозку, почали боротьбу із фейковими новинами.

Про стан "прекрасної няні" і відверто неправдиві заяви преси вони почали писати на її особистій сторінці в Instagram.

"Заголовки, з якими сьогодні виходить преса - знову за межею добра та зла. І ми офіційно заявляємо: ні, це неправда", - сказано в одному зі свіжих постів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишилося 48 годин: що відбувається із Заворотнюк

Також там ідеться, що "огидну брехню" регулярно публікує популярний Telegram-канал Mash. Він за останній час щонайменше кілька разів ставав першоджерелом новин про передсмертний стан актриси і гнітючі висновки невідомих лікарів. Також близькі актриси розповіли про людей з камерами, які переслідують їхню родину.

"Ми не готові до візитів непроханих гостей. Вважаємо неприпустимим, коли представники різних видань чатують біля лікарні або будинку, лізуть через паркани, блокують машини родичів і направляють їм камери в обличчя. Коли намагаються прорватися через пост охорони, наплювавши на спокій відвідувачів і співробітників лікувального закладу", - сказано в дописі.

Нещодавно Анастасію Заворотнюк виписали з московської лікарні, проте вона все ще перебуває у тяжкому стані. Актрису вивезли з медклініки "Європейський медичний центр", де вона проходила лікування останній місяць. Лікування Анастасії продовжиться в іншому місці.

Зараз ви читаєте новину «Близькі Анастасії Заворотнюк зробили важливу заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі