пʼятниця, 10 серпня 2018 22:25

Артем Пивоваров написав пісню для зірки "Голос.Діти"

Артем Пивоваров написав пісню для зірки "Голос.Діти"
Зірка "Голосу.Діти" вразила співпрацею з Артемом Пивоваровим

Артем Пивоваров виступив автором і саундпродюсером треку "Скажи." для учасниці популярного телепроекту Вероніки Коваленко.

"Скажи." - другий сольний сингл Вероніки Коваленко, учасниці телешоу "Голос.Дiті". В Youtube її авторський кавер на хіт "Тане лід" взяв позначку в 13 мільйонів переглядів. А над своїм новим треком молода співачка працювала спільно з музикантом Артемом Пивоваровим. Він створив слова, музику, а також виступив саундпродюсером синглу.

"СКАЖИ." - це про перше кохання, коли від почуттів , що переповнюють не відчуваєш "холод дворів", коли в калюжах бачиш "море квітів" і коли "кружляє голови в унісон", - говорить співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак OLEYNIK вразив провокаційним кліпом

Робота над синглом відточувалася до дрібниць, перебирати безліч варіантів його подачі. Вероніка допізна працювала в студії, перебираючи з Артемом Пивоваровим всі свої задумки, поки у слухача не виникне ностальгія за станом першої закоханості.

За словами юної артистк співпраця з Артемом Пивоваровим була максимальн комфортною:

"Не дивлячись на свій щільний гастрольний графік, Артем був присутній під час запису треку. Після кожної студійної сесії я виходила на позитиві, мотивована рухатися назустріч своїм цілям, з новими ідеями. Я вдячна за його час і творчість, для мене це дуже цінно", - прокоментувала Вероніка.

Співак OLEYNIK презентував кліп на трек "Любиш іншого", запозичивши для сюжету фрагменти з особистої біографії. Це історія для кожного, чиї відносини руйнуються на очах, і, здавалося б, нічого змінити неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Артем Пивоваров написав пісню для зірки "Голос.Діти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі