пʼятниця, 14 вересня 2012 14:05

Ані Лорак завагітніла другою дитиною в спробі врятувати шлюб - ЗМІ

Ані Лорак завагітніла другою дитиною в спробі врятувати шлюб - ЗМІ
Сама співачка заперечує будь-які проблеми в сім'ї Фото: anilorak.com

Ані Лорак спростовує інформацію про те, що вона вагітна, але в ЗМІ продовжують з'являтися чутки про другу дитину.

На одному з російських сайтів з'явилася інформація, що в кінці серпня Ані Лорак підтвердила, що скоро знову стане мамою.

Трохи більше року тому співачка народила дівчинку Софію. Тоді ж стало відомо, що Ані Лорак на межі розлучення з турецьким бізнесменом Муратом.

За словами друзів співачки, друга дитина - чергова спроба врятувати шлюб. Сама Ані Лорак заперечує проблеми в сім'ї і говорить, що вони з чоловіком абсолютно щасливі і разом чекають на народження малюка.

Між тим, нещодавно у Мережі з'явилися свіжі фото, на яких видно, українська співачка Ані Лорак сильно схудла. Речі з неї просто спадають.

На гала-концерт на честь дня Одеси Ані Лорак приїхала в білому костюмі - подовжений піджак, досить проста футболка і класичні брюки. Вбрання було стильним, але не за розміром співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоча, звісно, ми мріємо про сина, не приховую" - Мурат про вагітність Ані Лорак

Штани спадали і волочилися по асфальту. Навіть високі підбори не рятували Ані Лорак. Здавалося, що вона от-от наступить на штанини і впаде.

Після цього виходу у світ, знайомі співачки відразу заговорили про те, що вона худне через стрес. Подейкують, що в родині Ані проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак завагітніла другою дитиною в спробі врятувати шлюб - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі