понеділок, 08 січня 2018 22:45

Янгол Victoria's Secret на пенсії показала сідниці у маленькому бікіні
30

Янгол Victoria's Secret, Алессандра Амбросіо, яка у листопаді минулого року заявила, що перестає співпрацювати з брендом, була помічена у Бразилії у компанії подруг та дітей.

Красуня хизувалась сідницями у крихітному бікіні та плавала в океані.
Алесссандра демонструвала білизну Victoria's Secret у 17-ти показах марки. Останній відбувся у Шанхаї, про що повідомила у Instagram.

"Слова не можуть описати наскільки я вдячна, що співпрацювала з цим неймовірним брендом, який надихає мене та жінок по всьому світу. У своїх найбожевільніших мріях, я ніколи не уявляла, що візьму участь у шоу. Дякую всій родині Victoria's Secret за те, що зробили ці спогади незабутніми. Минула ніч була занадто емоційною, щоб сказати "допобачення" моїм сестрам ангелам, але ми зробили найбільше і найкраще шоу, яке коли-небудь було. Я б не змогла здійснити цього без всієї любові та підтримки моїх фанів. Для мене велика гордість бути частиною руху Victoria's Secret! Я завжди буду вболівати за вас! Люблю вас назавжди", - написала Алессандра на своїй сторінці у соціальній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екзотична красуня з пишними сідницями дає фору Кардаш'ян в оголених фотосесіях

Алессандра почала кар'єру у 12 років і стала частиною легендарного бренду спідньої білизни у 2000.

У 2008 повернулась на шоу через 3 місяці після того, як народила доньку Аню.

Була обрана, як одна з ангелів, які представляли 'Fantasy Bra'; приміряла білизну за $2.5 млн у 2012 та разом з іншою моделлю Адріаною Лімою хизувалась Dream Angels Fantasy Bras, вартістю у $2 млн.

"Ваше тіло ніколи не буде таким, яким було до народження дітей, щоб вам не говорили. Цього не станеться. Але, я думаю, моя фігура стала кращою, ніж була, частково через те, що я почала займатися спортом, чого не робила раніше, вона виглядає більш жіночною зараз і я почуваюсь краще" ,- сказал в інтерв'ю The EDIT у 2014 Алессандра.

Зараз ви читаєте новину «Янгол Victoria's Secret на пенсії показала сідниці у маленькому бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі