вівторок, 10 квітня 2018 16:43

Американські прихильники Макса Барських заполонили легендарну Алею Слави
9

Концерт Макса Барських у США
Фото: Прес-служба
Концерт Макса Барських у США
Концерт Макса Барських у США
Концерт Макса Барських у США
Концерт Макса Барських у США

Співак Макс Барських почав тур по Північній Америці. Tumany World Tour включає 7 міст по Сполученим Штатам і одне місто в Канаді - Торонто. Американську частину туру Барських відкрив концертом в Сіетлі 6 квітня.

Організатори туру ґрунтовно підійшли до вибору майданчиків, на яких проходять виступи Макса Барських. Зокрема, в Сіетлі це був клуб Aston Manor, який є музичною обителлю для таких виконавців і американських зірок, як: Drake, DMX, Lil Wayne, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Rae Sremmurd, Herobust і багатьох інших. У Лос-Анджелесі співак вийшов на сцену PlayHause, який розташований на головній вулиці Hollywood Blvd. А в Сан-Франциско виступ відбувся в одному з найлегендарніших андеграундних майданчиків міста DNA Lounge, в якому починав свій творчий шлях Prince.

Розтягнувши перед входом в будівлю чергу по "Алеї слави", в очікуванні Барських шанувальники виспівували треки артиста. Виявилося, що найпопулярнішою композицією серед американських фанів Макса є трек "Подруга-Ніч".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських підірвав мережу новим кліпом

Вперше прем'єра концертної версії "Зроби голосніше" відбулася в Сіетлі.

"Чесно кажучи, я не збирався виконувати "Сделай громче", так як просто не встиг з музикантами її відрепетирувати. Але я був дуже приємно здивований, що люди стали акцентувати свою увагу саме на цьому треку, так що вибору у мене не було", - прокоментував Барських.

Так як американо-канадський тур проходить лише в восьми містах, люди злітаються на виступи артиста не тільки з Північної і Південної Америки, а й усього світу. Зокрема, на концерт в Сіетлі люди прилетіли з Аляски, в Лос-Анджелес - шанувальники з Венесуели. Концерт Барських в ЛА відвідав український боксер Іван Редкач, а також представники музичної індустрії - локальні продюсери.

Зараз ви читаєте новину «Американські прихильники Макса Барських заполонили легендарну Алею Слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі