понеділок, 02 квітня 2018 15:20

Американці X Ambassadors вперше відіграли концерт у Києві
12

Гурт X Ambassadors порадували виступом київських прихильників
Фото: Юрій Грязнов
Гурт X Ambassadors порадували виступом київських прихильників
Гурт X Ambassadors порадували виступом київських прихильників
Гурт X Ambassadors порадували виступом київських прихильників
Гурт X Ambassadors порадували виступом київських прихильників

В Києві виступили бруклінські інді-рокери X Ambassadors. Розігрівали американців український поп-гурт On I Ona.

X Ambassadors завітали в Україну в рамках світового туру, який почали у лютому 2018. Віддані прихильники разом із солістом гурту скандували слова пісень. Сем Гарріс з першого хіта розкачав зал. Дехто з фанатів приніс на концерт український прапор з написом "you make us feel gorgeous","ви змушуєте нас почуватися прекрасно"), словами із пісні музикантів. Цей жест дуже розчулив фронтмена, і прапор залишався на сцені протягом всього концерту.

"Ми завжди захищатимемо вас. Неважливо, якого кольору ваша шкіра, якого ви віросповідання, з якої країни, яку маєте сексуальну орієнтацію чи фізичні особливості, ви унікальні. Ніхто не змусить нас замовчати", - говорить зі сцени фронтмен колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Бумбокс" дасть у Києві одразу два концерти

На концерті музиканти зіграли нові композиції, які увійдуть у їхній наступний альбом, над яким вже йде робота. Крім проникливого вокалу, Сем Гарріс продемонстрував свій талант мультиінструменталіста, загравши на гітарі, саксафоні та барабанах. Між піснями викликав сльози на очах у фанатів своїми одкровеннями.

"У всіх є люди, яких ми любили, але з часом, від яких віддаляємося. Та почуття спорідненості все одно живе всередині нас. Тож наступна пісня моя спроба сказати про свої почуття такій людині", - розповідає перед, тим як зіграти один з хітів соліст гурту.

"Після того, як я граю цю пісню, люди до мене підходять і кажуть, що вона дуже допомогла їм, є знаковою і взагалі стала піснею, під яку вони одружились, це дивно, тому що, ця пісня про розставання. Але краса музики у її інтерпритації", - продовжує ділитися перед черговим треком думками з прихильниками Гарріс.

На біс колектив зіграв Torches і пообіцяв у найближчому майбутньому повернутися до українців.

X Ambassadors відомі у всьому світі хітами та активною соціальної позицією до людей з обмеженими можливостями.

Клавішник гурту Кейсі Харріс називає себе "голосом музикантів, які мають інвалідність", сам Кейсі сліпий з народження.

Опублікований в 2015 дебютний альбом гурту "VHS" привів X Ambassadors на сцени найбільших світових музичних фестивалів від Lollapalooza до Bonnaroo. Пісня "Renegades" з цього альбому отримала статус платинової, а піснія "Unsteady" – двічі платинової.

Зараз ви читаєте новину «Американці X Ambassadors вперше відіграли концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі